Det essentielle til din bruser

Hvad er vigtigt og helt essentielt, når du vælger bruser?

Hos flottebade.dk har vi alt, hvad du skal bruge for at få det optimale ud af din bruser og bruseniche.

Hvad er vigtigt ved en bruser?

Man kan jo helt grundlæggende sige at; så længe du kan vaske dig og blive ren, så opfylder bruseren og nichen det behov, som de er til for. Men der er andre vigtige ting, som også kan være rart at få opfyldt.

Selve brusenichen, skal fungere til de behov, som lige præcis du, eller I har. Er man en børnefamilie, kan det måske være rart at der kan være plads til både en forældre og et barn i nichen på én gang.

Det er også rart at den er udformet på en måde, så der ikke kommer vand over hele badeværelsesgulvet, hver gang man bader og så kan det være smart at placere den i badeværelset, så den ikke er i vejen, når man ikke lige tager bad.

Derudover kan det være smart at have en række tilbehør indenfor overskuelig afstand af bruseren. Der er shampoo og sæbe, som kan være rart at kunne nå fra bruseren. Til dette formål, kan det være smart med en, eller flere hylder til opbevaring.

Også en gummiskraber, til at skrabe vandet af fliserne og bruseglasset, kan være godt at have lige i nærheden. Så man ikke skal gå ud af nichen, for at få fat på tingene.

Bruser med flere funktioner.

En bruser kan have flere funktioner. Det kan være man har nogle behov, som gør nogle af disse ekstra vigtige. For eksempel at man kan regulere højden på brusehovedet! Hvis man har familiemedlemmer med stor højdeforskel, så kan det være rart for de små, at kunne stille den ned i højden, og omvendt for de høje personer. Nogen kan måske lide at bruseren, kan indstilles i en hårdere stråle, mens andre gerne vil have en mere regn-agtig fornemmelse ud af at tage brusebad.