Ikoniske lamper

Hvis du elsker dansk design, har du rigtig god smag. Danmark er nemlig førende, når det gælder møbel -og lampedesigns. Flere andre lande sværger til de danske klassikere, som er verdenskendt af en rigtig god grund.

I Danmark går vi hverken ned på design eller kvalitet. De lamper, møbler, borde og stole der hitter, har gjort det i rigtig mange år, og vil fortsat gøre det i mange år frem.

Det er en gave, at vi er i et land, der på sin vis sværmer af gode designere. Ligesom Paris er kendt for at være en verden af modedesignere, er Danmark, på en måde kendt for at have dygtige møbeldesignere.

 

Mange danskere indretter også deres hjem derefter, da det er et helt almindeligt syn at se de danske klassikere i hjem lige fra København til Horsens.

Hvis du ved, at du elsker dansk design og har en svaghed for smukke lamper, men har svært ved at navigere i, hvad det er, du er ude efter, bør du kigge med her. Du får nemlig et bud på to meget smukke og kendte danske lampe-klassikere, der ikke kræver, at du skal have fingrene for dybt i tegnebogen.

 

Verner Pantons Flowerpot

Verner Pantons design-hit ’Flowerpot’ er en lampe i et tidløst design. Lampen kan fås i flere farver, og derfor kan du helt sikkert finde en farve, der passer til din indretning. Den fine lampe vil helt sikkert trende årtier frem, så den kan du sagtens købe, og have glæde af i rigtig mange år.

 

Swirl af Le Klint

 

En anden klassiker er Swirl af Le Klint. Swirl er en smuk og elegant lampe, der kan fåes i to forskellige størrelser – den ene mere æggeformet end den anden. Lampen gør det godt i nærmest alle rum, da den har bløde former.