Tænk ud ad boksen i dagligstuen

Den rette indretning kan næsten gøre underværker. For det kan jo transformere et tomt rum til et hyggeligt sted at være. Og på den måde kan den rette indretning altså også lægge op til gode stunder. Men nogle gange kan det faktisk være svært at opnå alt det, man gerne vil med sin indretning. For det er ikke altid helt enkelt at gøre dette tomme rum til noget, der føles rart at være i. Nogle gange kan det være svært at fylde det ud på en meningsfuld måde. Og så kan det måske være en hjælp at begynde at tænke ud ad boksen.

Mere end bare et tv-rum

Mange er efterhånden blevet vant til, at dagligstuen primært bruges i forbindelse med at se fjernsyn. Det kan jo nemt blive centrum for det samvær, man har tid til i hverdagen. Derfor er der heller intet i vejen med det.

Men det er ikke det eneste, en god dagligstue kan bruges til.

Sørg for også at skabe andre hyggekroge i dagligstuen. Se de flotte lænestole her, hvis du vil have inspiration til, hvordan du også kunne sidde og hygge dig i dagligstuen.

Du behøver ikke at stille alting op ad væggene

Ofte har man også en tendens til at ville stille sine møbler op ad væggene. Det er da trods alt også væggene, der danner rammen om dette rum. Men som med et godt maleri så er det ofte inde mod midten, at det mest interessante sker.

Prøv at lægge et tæppe et sted, hvor det ikke nærmer sig væggen. På den måde kan du skabe et lille rum i rummet. Det kan give et interessant spil i indretning. Måske kan der så blive plads til en lænestol. Måske kan der endda blive plads til et helt spisebord.

I første omgang skal du ikke være bange for at prøve dig frem.