Hør græsset gro i haven

Er du træt af den have, du kigger på, når du ser ud ad vinduet? Det kan være, den længe bare er blevet vedligeholdt, så den lige akkurat ikke gror til, men at du faktisk har et ønske om at opnå meget mere med haven. De grønne fingre kribler måske efter at have fine bede eller frugttræer at arbejde med, men lige nu er det ikke det, haven kan tilbyde dig. Det kan man gøre noget ved.

Anlægsgartner Ove Jensen har mange års erfaring med at få haver til at opfylde de ønsker og drømme, folk går med. Der kan sagtens være ting, du har tænkt på, men ikke har kunnet se, hvordan du skulle føre ud i livet, som du her kan få hjælp til. Det er et samarbejde, I skal i gang med, hvor du får mulighed for at dele ud af dine drømme, og anlægsgartneren får mulighed for at give sine bud på, hvordan det skal udføres.

Få det bedste tilbud

Når man skal i gang med forskellige ting, hvor det er relevant at få fat i en håndværker eller en byggefaglig, kan det være stort set umuligt at gennemskue, om man nu også har fået det bedste tilbud. Det kan du til gengæld finde ud af, hvis du vælger at bruge en side, der samler tilbuddene for dig. Klik her og prøv at skrive ind, hvad du har brug for.

Når du har gjort det, vil du få tilsendt tre tilbud fra forskellige håndværkere, du kan vælge mellem. Her vil du kunne skelne mellem, hvor godt de har mulighed for at løse opgaven samt se prisen på de enkelte ydelser, så du ved, du vælger det, der passer dig bedst. Det kan være med til at gøre det lidt nemmere at finde rundt i den jungle, det ellers kan være.